tiistai 25. syyskuuta 2012

hiukset

Kerron vähän jotain mun hiuksista, mitä niille on vuosienvarrella tehty ja miten niitä hoidan, lempituotteeni ja miten niitä laitan:) Saatte aluks pari kuvaa mun vakkarituotteista, joihin oon ihan rakastunut:
Bioplus hiuksia vahvista shampoo ( joka siis tehostaa hiuspohjan verenkiertoa ja sillä tapaa kasvattaa ja lisää hiuksia) Oon ite ainaki nyt parin viikon säännöllisellä käytöllä huomannu että hiuksia tullu lisää ja kasvattanu paljon. Ihana tuote, suosittelen. Laivalla hinta: 11,90 normaalisti 13,90   









bed headin dump blond hoitoaina huoltaa blondattuja ja raidoitettuja blondeja hiuksia, tuo tuoksu on aivan ihana ja muutenkin tosi silottava ja hyvä tuote. Ostin laivalta hintaan n. 18 e. Muissa kaupoissa taitaapi olla jotai vähän yli 20 e.

6 crush wondermask tehohoito, tämän hintaa en tiedä, äiti hankkinut. Tuoksu on raikas ananas ja tosi suloinen, silottaa välittömästi ja tekee todella pehmeät hiukset.

Hiussuihkeet ja seerumit: Bed Head after party silottava ja pörröisyyttä poistava hoito voide. Gliss suihke, silottaa ja hoitaa vaurioituneita hiuksia. Tresemme lämpösuojasuihke, sekä WWW infinite silkkitipat, joita käytän latvoihin.


Blondit hiukset olen omistanut n. 7kk, sitä ennen oon ollut aikalailla tummanruskea hiuksinen tai jotain siltä väliltä, mulla on ollut vähän kaikenlaista tukkaa: vaaleanruskeaa, punaista, oranssia, mustaa, tummanruskeaa ja nyt tää blondi. Eniten tykkään ehkäpä tästä:) Kauhein hiusvaiheeni oli se kun aloin blondata, juuri meni ihan lähes valkoiseksi ja latvat olivat ruskeat, ei kovin nätin näköistä siis. Sain kuitenkin äitini ja ystävieni avulla hiuksistani viimein vaaleat ja olen tyytyväinen:) Tässä joitain kuvia hiusvaiheistani:








Kuvien laatu ei nyt oo oikeen mikään maailman paras, mutta siinä nyt oli kuitenkin kuvia mitkä löysin koneelta ja mitä oli kännykällä otettu:) 



Tässä nyt vielä muotoiluraudat jota käytän: Revlonin muotoilu/suoristusrauta ihan ykkönen, ollut käytössä jo aika kauan, hinnasta ei tietoakaan, äiti tilannut stockalta alesta:) Sekä corioliksen puikkokiharrin, pearl wand, tosi kätevä ja kauniita kiharoita luova kapistus:) Laineita teen tuolla Revlonin muotoiluraudalla, jolla saa aikas kivasti niitäkin.


lauantai 22. syyskuuta 2012

like a child


Tänään oli kids action ja oli reipasta menoa ja juoksentelua, meillä oli olivian ja julian kanssa sellanen triatlon piste jossa pompittiin pusseilla (pussihyppely:D) ja sitten kottikärryn työntöä ja sellasilla "purkeilla" kävelemistä, lapset oli täysil mukana:) Sitten olikin jo niin väsynyt olo et mentiin juulialle makoilemaan, mä laittelin siis hiuksia ja muut makoili:D Sit tuli nälkä ja mentiin syömään ja sit meille. Jokatapauksessa tässä kuvia tästä päivästä:
Ps.mun jumpsuit on matkalla<3
Valmisteluja





                          ei ollut oikeen aikaa ottaa asukuvaa,jokatapaukses:
Paita: gt
Housut: blanco jeans
Koru: espanjasta
Alakuvassa näkyvä kello: tinydeal nettikauppa










perjantai 21. syyskuuta 2012

action day

Elikkäs tänään oli aika vauhdikas päivä ja kaikenmoista tapahtui, olin työhaastattelussa ja  katsomassa asuntoa, joka oli tosi nätti mut siin oli joitain juttui niinku toinen irtisanominen jonka takia asia ei viel käynyt, mut kattellaan ja etitään lisää kämppiä kuiteski:) Illalla oli viel kids action talkoot( se on sellanen lastentapahtuma meidän seurakunnasta), kids action on tosiaan huomenna aamupäivästä. Tässä viel joitain kuvia päivästä ja joitain muuta mitkä on otettu aiempina viikonloppuina:







torstai 20. syyskuuta 2012

lovely day, lovely peoples

Aamulla heräsin ystävieni ihanan ihaniin tekstiviestipiristyksiin ja pakkokai ne oli sitte lukea.. No ei siinä sitten enää auttanut ku nousta ylös ja laittaa ittensä kuntoon ja hakea ne ihanaiset ruokkikselle:p

Meijänhän tosiaan piti mennä salaatille mutta jostain kumman syystä löydettiin ittemme mäkkärin pöydästä ahmimasta, (yllätys yllätys) mutta syyhän oli onneksi ajanpuute, ei kerennyt muuallekkaan. Alkupäivän sit tytöt oli koulus ja mä leikin mun suloisen siskontyttöni kanssa:) söpö lapsonen<3

 Noo sit ne kaksi pölytoosaa ( mun ruokkistytöt juulia ja saara) päättivät tulla meille ja mentiin ulos ja vähän kuvaileen:) tässä siitä vähän materiaalia:
                                                                                                                                                           
Elikkä tällaista oli päivän materiaali:) loppupäivästä matka ajautu sit vähän isommalla porukalla grillille, siitä porukasta en ehtiny enkä sitten enää jaksanukkaan ottaa kuvia.. huomenna on tiedossa jotain tosi tosi jännittävää ja saatte varmasti kuviakin enemmän:)














Julppu on ihana<3 ps. Tilasin sellasen jumpsuitin ja mulla ei oo sellasta koskaan ollut( oon vähän jäljessä:p), mutta mun oli pakko koska se näytti niiiin rennolta! Nyt vaan ootellaan millon se tipahtaa postiin, ähh pitäis luopua tästä liiasta materiaalisuudesta, mutta aijon oikeesti vähentää tätä, se on lupaus:) Mutta, Ny jag måste go till sova, good night, hyvää yötä ja kauniita unia! <3

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

something about me


Olen tosiaan 19-vuotias tyttö, kuten jo kuvauksestakin näkyy. Luonteelta aikalailla pirtsakka ja sosiaalinen. Ittestään kertominen on aina niin pitkäveteistä:D mutta jokatapauksessa energiaa riittää:) 



Pidän piirtämisestä ja kaikesta kauniista, tyylini on yhdellä sanalla sanoen kokeileva. Rakastan ystäviäni ja perhettäni, joita ilman olisi täällä niin tylsää ja ikävää. 

Siinä oli nyt vähän siitä minkälainen olen, tuossa on vain pieni osa, mutta se oli osa sitä minkä halusin teille kertoa. Seuraavaa postausta odotellessa:)